benesio stres-calm

Beneficiile Benesio Strescalm în gestionarea stresului

Stresul este o reacție normală a organismului la situații dificile sau provocatoare. El ne ajută să ne mobilizăm resursele și să ne adaptăm la schimbări. Cu toate acestea, atunci când stresul devine cronic sau depășește capacitatea noastră de a face față, el poate avea efecte negative asupra sănătății fizice și mentale.

Oferta Emag

Stresul cronic poate afecta sistemul imunitar, sistemul cardiovascular, sistemul digestiv, sistemul nervos și sistemul endocrin. El poate provoca simptome precum anxietate, depresie, iritabilitate, insomnie, oboseală, dureri de cap, tensiune musculară, tulburări gastrointestinale și alte afecțiuni.

Nu lasa stresul sa te doboare

Pentru a preveni sau reduce efectele stresului asupra organismului și a minții, este important să avem un stil de viață echilibrat și să adoptăm strategii de relaxare. Printre acestea se numără:

 • Practicarea unei activități fizice regulate, care ajută la eliberarea endorfinelor (hormoni ai fericirii) și la îmbunătățirea circulației sanguine.
 • Adoptarea unei alimentații sănătoase și variate, care asigură un aport adecvat de nutrienți esențiali pentru funcționarea optimă a organismului.
 • Evitarea consumului excesiv de alcool, cafea, tutun și alte substanțe care pot agrava starea de stres și pot afecta calitatea somnului.
 • Menținerea unui ritm regulat de somn, care favorizează regenerarea celulară și restabilirea echilibrului hormonal.
 • Practicarea unor tehnici de relaxare cum ar fi respirația profundă, meditația, yoga, masajul sau aromaterapia.
 • Cultivarea unor hobby-uri și pasiuni care ne oferă satisfacție și plăcere.
 • Dezvoltarea unor relații sociale pozitive și sprijinive cu familia, prietenii sau colegii.
 • Învățarea să gestionăm eficient timpul și sarcinile de lucru sau școlare, stabilind priorități și obiective realiste.
 • Învățarea să acceptăm ceea ce nu putem controla și să ne concentrăm pe ceea ce putem schimba în bine.

Față de aceste strategii de relaxare, există și suplimente alimentare care pot ajuta organismul în lupta cu stresul și pot restabili echilibrul funcțiilor fizice și psihice. Un astfel de supliment este Benesio Strescalm.

Benesio Strescalm este un supliment alimentar care ajută organismul în lupta cu stresul și restabilește echilibrul funcțiilor fizice și psihice, inducând o stare de bine. Acesta conține un mix de 7 ingrediente active, printre care L-teanina, acidul gama-aminobutiric (GABA), 5-HTP (L-5-hidroxitriptofan), extract de Rhodiola și Schisandra, vitamina B6 și acid folic. Aceste ingrediente ajută la reducerea stresului și a iritabilității, susținerea stării de bine și a funcțiilor cognitive

Ce este Benesio Strescalm?

Stresul a devenit o parte inevitabilă a vieții noastre moderne, afectând sănătatea noastră fizică și mentală. În această privință, Benesio Strescalm se prezintă ca o soluție naturală și eficientă în contracararea efectelor dăunătoare ale stresului. În acest articol, vom explora beneficiile acestui produs inovator, ingredientele sale, modul de utilizare și importanța gestionării stresului în viața de zi cu zi.

Beneficiile Benesio Strescalm

Benesio Strescalm este un supliment alimentar pe bază de plante, special conceput pentru a ajuta la atenuarea simptomelor de stres și anxietate. Compoziția sa naturală și proprietățile calmante fac din produsul Benesio Strescalm o alegere excelentă pentru persoanele care caută metode naturale de management al stresului.

benesio_strescalm_capsule

Benesio StresCalm, 30 capsule

28 RON 39 RON
Benesio Strescalm, datorita mixului de 7 ingrediente active, ajuta organismul in lupta cu stresul si restabileste echilibrul functiilor fizice si psihice, inducand o stare de bine.

Acest supliment conține un amestec de ingrediente naturale, cum ar fi Valeriana, Passiflora, Lavandă și Hypericum, cunoscute pentru efectele lor benefice asupra sistemului nervos și asupra reducerii anxietății și a stresului.

Ingredientele Benesio Strescalm

Produsul Benesio Strescalm combină proprietățile a patru plante cunoscute pentru efectele lor calmante și relaxante. Iată o descriere sumară a fiecărei plante și a modului în care aceasta contribuie la eficiența Benesio Strescalm:

 • L-teanina ajuta la mentinerea unei stari de bine, reducerea stresului si a iritabilitatii prin menținerea secretiei normale a neurotransmițătorilor GABA, serotonina și dopamina. De asemenea, asigură suportul necesar pentru o activitate normală a creierului, încurajând creșterea undelor alfa, asociate relaxării.
 • GABA este un neurotransmițător cu efect inhibitor (relaxant), sintetizat în creier, cu ajutorul vitaminei B6. Rolul principale al acestuia este reducerea excitabilității neuronale, fiind folosit pentru îmbunătățirea stării psihice și pentru susținerea sistemului endocrin.
 • 5-HTP (L-5-hidroxitriptofan), extras din Griffonia simplicifolia, este un aminoacid folosit pentru menținerea nivelurilor de serotonina la persoanele cu niveluri scăzute ale acestui neurotransmițător. Serotonina (5-hidroxitriptamina), cunoscută pentru numeroase funcții biologice, între care și îmbunătățirea stării de bine, susținerea funcției cognitive și a memoriei.
 • Extractul de rădăcină de rhodiola, bogat în rosavine și salidrozide, are un efect pozitiv asupra corpului și a minții, întărind forța fizică și tonusul psihic, stimulând și funcțiile cognitive precum atenția, memorarea și învățarea.
 • Schisandra, un remediu chinezesc folosit pentru stările de stres fizic, psihic, imunitar, termic etc., reglează nivelul catecolaminelor (adrenalina, noradrenalina) și favorizează sinteza proteinelor.
 • Vitamina B6 și acidul folic contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și la metabolismul energetic, iar vitamina B6 ajută și la funcția psihologică normală, precum și la reducerea oboselii și a extenuării.
 • Acidul folic contribuie la diviziunea celulară și la neoformarea sângelui, ținându-ți starea psihică sănătoasă.

Cum funcționează Benesio Strescalm?

Benesio Strescalm acționează prin interferența cu neurotransmițătorii implicați în reglarea stresului și anxietății. Ingredientele sale naturale lucrează în tandem pentru a regla producția de cortizol, hormonul stresului, și pentru a promova eliberarea de serotonină și dopamină, neurotransmițători asociați cu starea de bine și relaxarea.

Modul de utilizare al Benesio Strescalm

Pentru a obține rezultate optime, se recomandă să luați Benesio Strescalm conform indicațiilor de pe ambalaj. Doza uzuală este de 1 capsule pe zi. Este important să nu depășiți doza recomandată și să consultați medicul înainte de a începe administrarea produsului dacă sunteți însărcinată, alăptați, aveți afecțiuni medicale sau utilizați alte medicamente.

Importanța gestionării stresului

În condițiile în care trăim, gestionarea stresului este esențială pentru sănătatea fizică și mentală. Pe lângă utilizarea unui produs precum Benesio Strescalm, este important să adoptăm și alte strategii de management al stresului, cum ar fi:

 • Practicarea activităților fizice
 • Rezervarea unui timp pentru a vă relaxa și a vă bucura de hobby-uri
 • Adoptarea unei diete echilibrate și sănătoase
 • Îmbunătățirea calității somnului
 • Învățarea tehnicilor de relaxare, cum ar fi meditația sau tehnicile de respirație profundă

Concluzie

Benesio Strescalm reprezintă o soluție naturală și eficientă în gestionarea stresului și a anxietății, fără efecte secundare semnificative. Acest supliment alimentar ajută la reducerea stresului și la promovarea unei stări generale de bine, însă nu înlocuiește un stil de viață sănătos și echilibrat. Consultați întotdeauna medicul înainte de a începe să folosiți Benesio Strescalm și adoptați metode alternative de management al stresului.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Turmericul poate fi la fel de eficient ca și medicamentele în tratarea problemelor digestive 

Terapia genică care vindecă bolile de sânge, aprobată în premieră mondială de Marea Britanie

Cât de nesănătoase sunt uscătoarele de mâini? Dacă îl folosim, ar fi bine să nu mai facem.