Horoscop săptămânal: pentru săptămâna 16–22 iulie 2018.

Berbec, 21°03′–20°04′. Familia, casa și implicarea ta ca părinte îți vor ocupa mai mult timp în aceste zile. Acum sunteți pregătit să vă urmăriți obiectivele, deoarece Venus este planeta afacerilor, a dragostei și a timpului de calitate cu copiii. Succes!

TAUR 21.04-21.05: Puneti-va centurile de siguranta pentru ca este un moment in care totul se misca repede. Îți petreci timpul făcând întâlniri, făcând comisioane, făcând excursii rapide și lucrând la numeroase sarcini mici. Îți exprimi ambiția cu voce tare și cu mare vigoare.

GEMENI 22:05–21:06: Vei lua în considerare ceea ce este cel mai semnificativ și valorile tale. Vei vedea cum te simți în legătură cu banii și lucrurile pe care le deții. Ar fi înțelept să vă gândiți dacă aveți nevoie cu adevărat de tot ceea ce aveți sau dacă sunteți pur și simplu sclavul unor bunuri suplimentare.

RAC 22.06-21.07: Acum este șansa ta de a-ți reîncărca bateriile pentru restul anului, deoarece aceasta este perioada din an în care ești plin de energie. Întâlnești o șansă pe care nu ar trebui să o ratezi și ești determinat să te exprimi. Este timpul să-ți reiei puterea!

LEU 22.07-22.08: Ai șansa de a comunica cu subconștientul tău, care îți spune să nu mai mergi stânjenit, dar pe care îl ignori. Ar fi înțelept să acordați atenție și să acționați după îndrumarea voastră interioară. Calea către lucruri mai bune este adesea descoperită în acest fel. Această simplitate este posibilă.

FECIOARA: Încurajează conversația cu cei din jurul tău, deoarece o varietate de conversații pot duce la o schimbare a obiectivelor tale. Ești absolut hotărât să lucrezi din greu între timp. În weekend, te implici în îngrijirea unei persoane care are nevoie de ajutorul tău.

BALANTA:Schimbările la serviciu, acasă sau, eventual, chiar în vacanță sunt idei excelente pentru zilele următoare. Oricare ar fi dorința ta, vei depune toate eforturile pentru a o adapta pentru că ești foarte eficient. Succes!

SCORPION: Te interesează să vorbești cu oameni din diferite medii și culturi. După cum se spune, vei explora propriul tău nisip dacă nu ai ocazia să călătorești. Este foarte probabil ca un prieten să vină la tine și să-ți ceară sfaturi.

SAGETATOR:Vei fi îngrijorat de finanțele tale personale, mai ales că trebuie să faci o alegere crucială în ceea ce privește un bun comun, o moștenire sau asigurări. Vei experimenta o schimbare semnificativă și vei avea șansa de a călători mult.

CAPRICORN: Atenția ta este pusă pe relațiile romantice și prieteniile apropiate și examinezi dacă aceste conexiuni vă satisfac nevoile. Luarea deciziilor corecte după ce ați realizat ce anume nu vă va aduce beneficii ar fi o experiență crucială.

VARSATOR:Nu te vei opri la nimic pentru a atinge aceste obiective de eficiență și sănătate. Vă veți ridica standardele ca urmare a excesului de energie pe care îl experimentați, mai ales având în vedere cât de mult veți munci pentru a finaliza sarcina. Livrarea unui animal de companie la sfârșitul săptămânii este o posibilitate.

PESTI: Vei avea mai multă energie datorită soarelui, care te va forța și să faci ceea ce vrei. Stabilirea propriilor priorități nu ar fi o idee rea dacă tot veți realiza atât de multe. Fără îndoială, vei fi mai fericit și mai liber să te exprimi.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 legende populare transmise din generație în generație

L-am rugat pe Chat GPT să facă un interviu cu Mihai Eminescu. Rezultatul este uluitor.

Acestea sunt întrebările pe care britanicii i le-au pus lui Amazon Alexa în 2023

Exista o baza secreta OZN in Lacul Vidraru?

Ce este Dexametazona?

Un cercetător rus de rachete se sinucide, racheta sa i-a ucis bunica!

Cum să prepari ciuperci umplute delicioase acasă. O reteta simpla si gustoasa.

Explorând Fenomenele Stranii din Zona Pupezeni

Românii nu vor mașini colorate, ci gri, alb sau negru, arată un studiu recent

Incidentul cu OZN-uri la Baza Militară din Brazilia: Analiză și Perspective

Cum afli ce mărime porți la inel. Sfaturi utile și tabel cu dimensiuni.

Horoscop lunar-Martie: Taurii pot intra într-o situație puțin ciudată