Epoca în care seniorii trăiau în prezent 

Între 950 și 1300, populația Europei a ajuns la 22-55 de milioane. O populație predominant rurală care trăiește în teritorii feudale. Câmpurile Franței pulsează de viață intensă, cu activitate diversă și energică, unde încep să încolțească tentativ mugurii tehnologici.

O zonă mai mult sau mai puțin extinsă în care unul sau mai mulți vârstnici și-au manifestat drepturi exprimate prin impozite și redevențe. Bătrânii exercită putere coercitivă asupra celor care lucrează în tărâmul lor. Totuși, pot fi folosiți și lucrători sezonieri. Teritoriul cuprinde podgorii, păduri (vinul, importat în cantități din ce în ce mai mici începând cu secolul al XII-lea, este o băutură de primă clasă pe fiecare masă) și lacuri pentru agrement și pescuit. Și bineînțeles un azil de bătrâni cu o anexă (castel).

Toate castelele „decente” au camere, un fel de seră, plante de apartament, flori, păsări în cușcă (în special papagali importați din Africa), și chiar și lei, cămile, struți, țestoase etc. Există chiar și un parc (grădina zoologică) unde . Oamenii în vârstă nu sunt bucuroși să vadă animale sălbatice. Unul dintre „hobby-urile” ei este vânătoarea. Țintele lor sunt vulpi, lupi, iepuri sau păsări (fazani, ciocănitoare, rațe) mai degrabă decât specii exotice din parcuri special create. Jocul (comestibil) este invitat la un banchet mare diluat cu multă băutură. Masa este acoperită cu pânză de lux. Vesela este formată din porțelan, cristal, piese metalice pulverizate cu aur sau argint. Există, de asemenea, superbe fântâni pline de vin în formă de îngeri, sirene și femei, cu băuturi prețioase curgând din piept. Nu lipsesc barzi, acrobați și acrobați. 

Există multă cultură necesară pentru activitățile meșteșugărești, în special pentru fabricarea hainelor. Textilele sunt realizate în principal din in și cânepă. În plus, se cultivă multe culturi care pot fi folosite ca materie primă pentru vopsele, iar hainele bătrânilor sunt bogat colorate. Putem vorbi despre epoca autentică a textilelor organice. Bătrânii sunt foarte îngrijorați de sectorul industrial. Constructii de fabrici, brutarii, crame, prese de seminte pentru productia de ulei, ateliere:
Fierari, tâmplari, papetărie, ateliere de prelucrare a pielii și fabricare a armelor, necesități zilnice, unelte agricole etc.

De exemplu, fabricile sunt alimentate cu apă și energie eoliană, dar tracțiunea animală nu este exclusă. Fabrica este cel mai mare obiect industrial al vremii sale. Construcția lor necesită investiții semnificative și cunoștințe științifice. Morile devin instrumente de putere în timp. Fabricile au aspecte economice și politice care pot provoca conflicte și au valoare de utilitate și valoare tehnică importantă. Fabrica este, de asemenea, un loc de întâlnire și un loc de convivialitate. Și chiar și acolo unde se adună prostituate pentru a aduna clienți.

Agricultura se bazează pe pluguri trase de animale și oameni, dar se folosesc mai ales iepuri și sape. O coasă este folosită pentru furaje, cereale și poate fi cosită la diferite înălțimi în funcție de înălțimea utilizatorului. Terenurile agricole sunt incinerate după recoltare pentru a îmbunătăți calitatea solului. Se folosesc îngrășăminte (amestecuri argilo-calcaroase, cenușă, deșeuri animale etc.). O mare parte din cunoștințe au fost „importate” din antichitate. Pe măsură ce trece timpul, noi instrumente sunt perfecționate și inventate. Unul dintre motive este războiul, care a grăbit marșul istoriei spre modernizare. 

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O fotografie neoficială a lui Iosif Stalin. Momentul când a primit vestea invaziei germane.

Înainte de toate, Mustafa Kemal Atatürk: Un lider care a schimbat istoria!

În istoria investigațiilor OZN din România

Cum a aparut hârtia si cum a cucerit globul.

Orasele subpamantene ale faraonilor

Antecesorii noștri se hraneau cu creaturi de mărime monstruoasă și cercetătorii au fost complet uimiți de acest lucru

Descoperirea misterioasă a Triburilor Dropa

Amman, orașul vechilor amfiteatre

Istoria Palatului Versailles

Când Armata Tebană Condusă de Epaminondas a Integrat Relații Homosexuale

Efes: Orașul Culturii și al Credinței

Despre artă: Istoria, Evoluția și Impactul în Societate