Care este serialul care a spart recordurile pe torrente în 2023?

Care este serialul care a spart recordurile pe torrente în 2023?

The Last of Us, serialul inspirat din celebrul joc video de pe Playstation, a avut un succes uriaș pe HBO Max, unde a fost lansat la începutul anului. Serialul a primit critici foarte bune și a fost confirmat pentru un al doilea sezon, dar a atras și atenția celor care descarcă ilegal filme și seriale de pe internet.

Torretfreak, un site specializat în monitorizarea traficului pe site-urile de torrente, a publicat lista celor mai descărcate seriale în 2023, iar The Last of Us se află pe primul loc. Acesta este un titlu pe care HBO Max l-a mai deținut în trecut cu Game of Thrones, care a dominat clasamentul pentru mai mulți ani, fiind urmat de The Mandalorian, serialul de pe Disney+. Anul trecut, locul întâi a fost ocupat de House of Dragons, un spin-off al Game of Thrones.

Pe locul doi în 2023 se află tot The Mandalorian, care a continuat să impresioneze fanii cu aventurile lui Din Djarin și Grogu. Pe locul trei se situează Loki, un alt serial de pe Disney+, care a lansat al doilea sezon în această toamnă. Un aspect surprinzător este că niciun serial de pe Netflix nu a intrat în top 10, deși este cea mai populară platformă de streaming din lume.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A crezut că e șmecher și a pus pe Instagram cum merge cu 215 km/h: ce i-a dat poliția.

Netflix te lasă să te joci GTA gratis pe telefon. Ia-ți acum cele trei jocuri de legendă!

Un lucru misterios se întâmplă cu Luna, ce schimbă multe lucruri

Incidentul cu OZN-uri la Baza Militară din Brazilia: Analiză și Perspective

Acestea sunt întrebările pe care britanicii i le-au pus lui Amazon Alexa în 2023

Cine a inventat zodiacul și care e diferența intre zodiac si horoscop?

Efectele consumului de alcool asupra organismului

Piperul Negru. Pisca, dar vindeca.

Europa Trasează Linii Roșii în Lumea Inteligenței Artificiale.

Fenomene stranii in zona Busteni-Sinaia

Noua Lancia Ypsilon a venit după 13 ani de somn, dar ne-a trezit cu o surpriză plăcută

ChatGPT s-a plictisit de noi și a luat-o razna