Baie curată în 3 minute și jumătate! Este Posibil? Află raspunsul.

Baie curată în 3 minute și jumătate! Este Posibil? Află raspunsul.

Iată câteva trucuri care îți vor lua în total trei minute și jumătate din zi, dar te vor scuti de multă curățenie! Merită să încerci și tu!

Curăță-ți rapid baia

În zonele cu apă foarte dură, lupta împotriva calcarului nu se termină niciodată. Este mai obositor să te ocupi de ea o dată pe săptămână decât să îndepărtezi primele urme în fiecare zi. Poți păstra baia curată în mod constant făcând o îndepărtare mai scurtă în fiecare zi, în loc de o campanie de frecare săptămânală.

banner

Așezați în baie un flacon cu pulverizator cu soluție de curățare sanitară diluată, o cârpă de șters, un burete cu două fețe de suprafață diferite și un aspirator portabil, alimentat cu baterii.

Îndepărtați mai întâi părul și scamele cu ajutorul aspiratorului. Pulverizați și ștergeți oglinda, dacă este pătată, apoi pulverizați soluția de curățare pe accesorii și mobilier, apoi ștergeți-le.

În cele din urmă, toaleta: pulverizați capacul și vasul de toaletă cu detergentul și curățați cu peria de toaletă. Apoi ștergeți de sus în jos, la exterior, cu un șervețel!

Baie curată în 3 minute și jumătate

Dacă este necesar, merită chiar să îngenunchezi și să pulverizezi gresia cu detergentul și să o ștergi cu șervețelul. Este mult mai rapid și mai bine decât să umpli o găleată cu apă și să folosești un mop lat într-o baie mică.

Cu un prosop agățat mereu în același loc sau cu o cârpă absorbantă din microfibre, membrii familiei pot șterge chiuveta și dușul după utilizare! Acest lucru poate reduce semnificativ murdăria și acumularea de calcar.

Această metodă împiedică urmele de pastă de dinți, calcarul de apă, reziduurile de săpun și petele de șampon să se depună și să se întărească. Puteți spune adio tuturor produselor tradiționale speciale de frecat pentru baie, necesare pentru a îndepărta murdăria încăpățânată care nu mai poate fi spălată cu ușurință. Astfel, puteți să vă scutiți de grija curățeniei și să vă păstrați baia curată!

Știați că…

  1. O persoană obișnuită își petrece în medie 50-60% din timp la birou. Acest lucru înseamnă că menținerea curățeniei în birou ar trebui să fie una dintre prioritățile tale.
  2. Două ore de curățenie vor arde 200 de calorii. De fapt, diferite lucrări de curățenie ard cantități diferite de calorii în corpul tău. De exemplu, o oră de curățat cu mopul poate arde aproximativ 153 de calorii, iar frecarea căzii timp de 15 minute poate arde 90 de calorii.
  3. În fiecare an sunt raportate aproximativ 300 000 de cazuri de boli de origine alimentară. Să vă faceți un obicei din a vă spăla pe mâini după ce manipulați alimente este cel mai bun mod de a evita să cădeți victime ale unor astfel de boli.
  4. Produsele de curățare antibacteriene trebuie lăsate pe suprafețele murdare timp de 30-60 de secunde înainte de a le șterge. Acest lucru permite suficient timp pentru ca detergentul să absoarbă murdăria și să ucidă bacteriile și agenții patogeni.
  5. Aproximativ 70-80% din particulele de praf sunt alcătuite din celule moarte ale pielii.
  6. Potrivit cercetătorilor de la Universitățile Columbia și Yale, Islanda este cea mai curată țară din lume, cu un scor de 93,5. În timp ce Sierra Leone este cea mai slabă, cu un scor de doar 32,1. Scorurile s-au bazat pe o serie de factori, cum ar fi calitatea apei și a aerului; emisiile de gaze cu efect de seră; sănătatea publică a mediului și diversitatea ecosistemelor.
  7. Atunci când tragem apa la toaletă, în aer sunt eliberate „vapori de toaletă” sau particule mici de deșeuri pe care le putem respira sau care se lipesc de periuțele noastre de dinți. De acum încolo, faceți-vă un obicei din a închide capacul înainte de a trage apa la toaletă.
  8. Cojile de banane pot fi folosite pentru a lustrui argintul și pantofii din piele. Așadar, data viitoare când mâncați banane, asigurați-vă că păstrați coaja de banană. Vă poate ajuta să economisiți pe produse de lustruit.
  9. Un telefon de birou conține aproximativ 25 000 de bacterii pe centimetru pătrat. Dar nu este nevoie să vă panicați. Tot ce trebuie să faceți este să vă ștergeți rapid telefonul de birou cu un șervețel dezinfectant în fiecare zi.

Dacă doriți să vă asigurați că locul de muncă rămâne complet curat și fără germeni în orice moment, nu ezitați să apelați la ajutorul unor agenți de curățenie comerciali profesioniști. Aceștia au instrumentele și echipamentele potrivite pentru a elimina murdăria adânc înrădăcinată și bacteriile rezistente din orice parte a locului dvs. de muncă. De asemenea, puteți fi siguri că clădirea dvs. va fi curățată la cel mai înalt standard.

R.M.

Numele meu este Radulescu Mihaela și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum să utilizați Gmail în mod eficient: Ghidul practic pentru 2023

Cum poti face o poza sa fie pictograma. Ghid Complet.

Top 4 cele mai bune browsere private pentru 2023