Zeblaze Stratos 3: Un smartwatch cu GPS la un preț de nimic!

Zeblaze Stratos 3: Un smartwatch cu GPS la un preț de nimic!

Dacă vrei să începi anul cu un stil de viață mai sănătos sau să îți iei un smartwatch care să te ajute la sport fără să te coste o avere, Zeblaze Stratos 3 este o opțiune pe care nu trebuie să o ratezi. Cu monede de pe AliExpress, poți să îl cumperi cu mai puțin de 130 lei. Are o mulțime de moduri de sport și GPS pentru a te ghida, și îți monitorizează ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge și pașii pentru bunăstarea ta.

Ceasul inteligent Zeblaze Stratos 3 are un ecran AMOLED rotund de 1,45 inch cu o rezoluție de 466×466 și o luminozitate de 1000 nit, protejat de Gorilla Glass. Un astfel de ecran îl găsești de obicei la smartwatch-uri mult mai scumpe, așa că Stratos 3 este o afacere bună. Este compatibil cu Android și iOS, de la 4.4 și 8.2 în sus, și se conectează la telefon prin Bluetooth 5.2.

Zeblaze Stratos 3 smartwatch

Poți să îți alegi dintr-o gamă largă de sporturi, dar și să te bazezi pe GPS, care poate vedea sateliții Glonass, Galileo și Beidou. Îți măsoară și ritmul cardiac și nivelul de oxigen din sânge pentru sănătatea ta, și îți numără și pașii. Poți să vezi toate aceste date pe ceas sau în aplicația FitCloudPro. Ceasul îți arată și notificările, îți citește mesajele, e-mailurile și îți permite să răspunzi la apeluri. Nu a uitat nici de funcțiile clasice: cronometru, ceas deșteptător, vreme, memento-uri și altele.

Stratos 3 are un grad de protecție IP68 și o baterie de 450 mAh, care ține până la 45 de zile în utilizare ușoară, dar scade la 20 de zile în utilizare intensă. Merită să îți instalezi și aplicația Zeblaze Fit, cu peste 150 de fețe de ceas din care să îți alegi pentru a-ți personaliza ceasul.

Acum e momentul să îți iei Zeblaze Stratos 3, pentru că are o reducere de 5% din prețul său pe AliExpress folosind monedele. Nu a fost niciodată atât de ieftin, și încă are și transport gratuit.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Tu Ce Pui Sub Brad? Descoperă Hiturile Huawei de Crăciun!

Fitbit Luxe by Google: Bratara Fitness care îți schimbă viața. Doar 79 € la Amazon!

BLACK FRIDAY LA ALTEX: TELEFOANE MOBILE LA PREȚURI REDUSE. CÂT TE COSTĂ SĂ AI UN IPHONE NOU

Noi Produse Dezvăluite de Black Friday 2023 la eMAG: iPhone 13 și alte produse de top la prețuri bune!

Motorola Moto G04: Preț și disponibilitate în România.

Black Friday la Dedeman care îți dă ocazia să-ți faci casa mai frumoasă cu mai puțini bani.

OnePlus 12R ajunge în România. Preț și disponibilitate.

E zi de petrecere la eMAG care a implinit 22 ani. Prinde vouchere de zile mari și oferte de senzație între 5 și 7 decembrie!

Black Friday 2023 pe Amazon: Cum să profiți de ofertele din Germania cu transport gratuit în România

Reduceri Amazon: Espressoare DeLonghi reduse cu până la 60%

Amazon.de vs. România: Routerul D-Link DWR-960 LTE.

Watch Shop dă lovitura de Black Friday: ceasuri la 1, 2 și 3 lei! Află când începe nebunia