Mai bun decât Black Friday - iată cum funcționează Singles' Day (11.11)

Mai bun decât Black Friday – iată cum funcționează Singles’ Day (11.11)

Ceea ce Black Friday este pentru Vest, Singles’ Day este pentru Est. Se spune că, în mod tradițional, celibatarii își fac singuri un cadou în această zi, ceea ce nu cred că este în întregime adevărat.

Desigur, cu ani în urmă, a apărut o știre conform căreia, în timpul marelui boom demografic chinezesc, s-au născut o mulțime de copii și, ca de obicei, mult mai multe fete decât băieți. Prin urmare (și din alte motive), copilul băiat a fost copilul, iar cel fată pur și simplu s-a nimerit. Rezultatul final a fost că multe fete nu au primit un băiat, iar sistemul nu le-a oferit prea multe opțiuni, așa că au existat o mulțime de fete singure.

Dacă te uiți la povestea de origine 11.11 de acolo, s-ar putea să fie adevărată, dar nu cred că jumătate din ea este adevărată.

Cred că 11.11 este mai mult un copil al marketingului chinezesc ca răspuns la Black Friday. Motivul pentru care este mai devreme (Black Friday este ultima zi de vineri din noiembrie) este pentru că clienții europeni și americani puteau să mai comande din China până la jumătatea lunii noiembrie, astfel încât cadoul să fie sub brad de Crăciun.

banggood shopping festival

Acum este un pic depășit, pentru că magazinele chinezești au o mulțime de depozite în întreaga lume, inclusiv în UE și SUA.
Dar asta este marketingul. Ziua de 11.11 este arsă în mintea oamenilor, așa că marile magazine chinezești continuă să organizeze cele mai mari reduceri pe 11 noiembrie.

Ceea ce este semnificativ este că 11.11 este de fapt doar o singură zi din an. Nu este ca în cazul Black Friday, care ocupă toată luna noiembrie (fiecare zi este o zi de vineri), iar unii comercianți cu amănuntul au Black Friday chiar și vara, ca și cum ar fi un cuvânt magic care te face să-ți lași toți banii la ei în mijlocul verii.

Ei bine, cam atât despre prezentarea istorică. Voi acoperi reducerile din magazinul Banggood în acest articol, dar, în principiu, vă puteți aștepta la lucruri similare în alte părți.

Utilizatorii noi sunt iubiți peste tot, de obicei primesc niște reduceri suplimentare. În cazul nostru, dacă vă înscrieți în magazin, veți primi o reducere suplimentară de 4 $ pe care o veți folosi la prima achiziție sau în termen de 48 de ore de la înscriere. Pentru utilizatorii deja inregistrati, va exista o reducere aleatorie.

Nu va fi pentru toată lumea și va fi de până la un maxim de 12 dolari. Veți ști dacă primiți o reducere doar atunci când adăugați articolul selectat în coșul de cumpărături și intrați la checkout.

În acest moment, veți fi anunțat de orice reducere printr-o fereastră pop-up. Cine primește și cine nu primește va fi cu adevărat complet aleatoriu.

Va exista, de asemenea, o reducere pentru cei care plătesc prin Paypal. Aceștia vor primi următoarele reduceri:

De la 8 la 10 noiembrie: la cumpărături de peste 120 USD veti primi 6 USD reducere, la cumpărături de 250 USD – 10 USD, la cumpărături de 600 USD – 20 USD reducere.

În perioada 11 noiembrie: La cumpărături de 120 USD primiti 8 dolari reducere, la 250 USD primiti 12 USD reducere, la 600 USD primiti 25 USD reducere.

Este foarte important să rețineți că aceste reduceri se pot cumula și se vor adăuga la orice alte reduceri cu cupoane . Acest lucru înseamnă că, dacă sunteți un nou abonat care utilizează Paypal, puteți obține până la 24 USD în plus din prețul deja redus sau până la 29 USD în plus pe data de 11

Încă un lucru, veți găsi o mulțime de promoții pe acest link, dintre care cele mai multe sunt deja live pe pagina oficial.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cum să te bucuri de serviciile Digi la jumătate de preț: ofertele nebune de Black Friday

Căști Anker Soundcore P3i la 40 euro pe Amazon.

PlayStation 5 Slim este deja disponibilă în România, la eMAG!

Cele mai bune oferte de pe Amazon.de pentru 30-31 noiembrie 2023

Adevăratul BLACK FRIDAY începe mâine pe Amazon. Vezi ce surpriză mare are Amazon pentru Români!

Amazon.de vs. România: Routerul D-Link DWR-960 LTE.

E zi de petrecere la eMAG care a implinit 22 ani. Prinde vouchere de zile mari și oferte de senzație între 5 și 7 decembrie!

Oferta Amazon: Boxa portabila Anker Soundcore 2 la 150 lei

Când e Black Friday 2023 la eMAG? Tot ce trebuie să știi despre cel mai așteptat eveniment de shopping

3 Oferte de nerefuzat de pe Amazon.de

Oferta de pret nerefuzat Amazon: iRobot Roomba Combo i8+ (i8576)

OnePlus Open in oferta EMAG. Cat costa? Prinde-te bine.