Telefonul Barbie Flip Phone, telefonul roz care nu are internet, dar are farmec

Telefonul Barbie Flip Phone, telefonul roz care nu are internet, dar are farmec

HMD, compania care face telefoanele Nokia de azi, a anunțat luni că va scoate pe piață telefonul Barbie, în colaborare cu Mattel. Telefonul Barbie Flip Phone este un telefon cu clapetă, cum se purtau pe vremuri, și este, cum altfel, de culoare roz.

Dar telefonul Barbie nu este ca telefoanele pe care le folosim noi acum, pentru că nu are 5G și nici măcar internet – și, evident, nici social media. Telefonul Barbie este un telefon simplu, care face doar lucruri simple, cum ar fi să suni, să trimiți mesaje sau să faci poze.

HMD zice că asta este tocmai farmecul telefonului Barbie, pentru că este potrivit pentru cei care vor să scape de social media și să se protejeze pe ei sau pe copiii lor de efectele negative ale acestora. Un alt avantaj al telefonului Barbie este că nu trebuie să îl încarci în fiecare zi, pentru că bateria lui ține până la o săptămână în modul standby.

Se pare că telefoanele de genul ăsta sunt din ce în ce mai căutate de tineri, chiar dacă majoritatea încă folosesc smartphone-uri. HDM nu ne-a spus când va fi gata telefonul Barbie și cât va costa, dar probabil că nu va fi foarte scump.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Google Photos Spulberă Barierele: Instrumente AI pentru Toți!

iPhone 15 Pro: nu încercați asta acasă!

TOP telefoane mobile care își păstrează cel mai bine valoarea în timp: iată clasamentul.

Va fi Xiaomi MI TV Box S 4K Gen 2 un succesor demn? Pareri, Specificatii si pret.

Abia au apărut, vine prima actualizare a telefoanelor Samsung Galaxy S24

Surpriză: Galaxy S24 și S24 Plus primesc cipuri Snapdragon în afara SUA

Huawei Nova 11 SE a fost lansat oficial: specificații, preț și disponibilitate

Ecranul OLED rulabil de la Samsung tocmai a fost prezentat.

Apple pregătește un dispozitiv revoluționar cu ecran pliabil.

Facebook, Manipularea şi Înselarea Utilizatorilor: Oscilând între Protecţie şi Pericol

Xiaomi 13T Pro a început actualizarea HyperOS în Europa

Galaxy S24, telefonul care îți cere bani în fiecare lună. Ce se întâmplă dacă refuzi să plătești?