apollo-11

Masonii au cucerit Luna, când și cum s-a întâmplat?

Introducere:

Masonii au cucerit Luna, în anul 1969, când a fost lansată naveta Apollo 11. Aceasta a fost prima misiune a NASA care a avut ca scop să aducă primul om pe Lună. Astăzi, masonii sunt încă cunoscuți pentru această cucerire a Lunii. Însă, nu toată lumea știe când și cum s-a întâmplat acest lucru. Pentru a putea înțelege mai bine această istorie interesantă, vom începe prin a vorbi despre masonii și despre istoria lor.

Istoria Masonilor și a cuceririi Lunii:

Masonii au existat din secolul al XV-lea și au rămas o parte importantă a istoriei și culturii. Masonii sunt membrii unei organizații numită „Societatea Frăției Regale”. Această organizație se concentrează pe îmbunătățirea vieții prin cunoaștere, căutarea adevărului și promovarea înțelegerii și toleranței. Masonii au fost întotdeauna interesați de explorația spațiului și au fost printre primele persoane care au vrut să exploreze Luna.

În anul 1957, a fost lansat primul satelit artificial, Sputnik 1, de Uniunea Sovietică, și aceasta a declanșat o cursa spațială între Uniunea Sovietică și Statele Unite ale Americii. Masonii au înțeles cât de importantă este această cursa spațială și au început să își concentreze eforturile pe lansarea de noi misiuni și explorare a Lunii.

Misiunea Apollo 11 și cucerirea Lunii:

Misiunea Apollo 11 a fost lansată pe 16 iulie 1969, și a fost prima misiune a NASA care a adus primul om pe Lună. Misiunea a fost lansată cu ajutorul unei rachete Saturn V și a avut în componența ei trei astronauți: Neil Armstrong, Edwin „Buzz” Aldrin și Michael Collins. Acești trei astronauți au reușit să ajungă pe suprafața Lunii, pe 20 iulie 1969, și a fost primul moment când omul a pus piciorul pe fața Lunii.

Neil Armstrong a fost primul om care a pășit pe Lună și a pronunțat cuvintele cunoscute în toată lumea: „Acest pas mic fac pentru omenire.” Acest pas a fost urmat de un moment mare pentru masoni, când ambele state au salutat pe Luna. Ei au salutat împreună, și a fost prima dată când americanii și rușii au reușit să lucreze împreună pentru a atinge un obiectiv comun.

apollo 11
apollo 11

Durata misiunii Apollo 11:

Misiunea Apollo 11 a durat 8 zile, 3 ore, 18 minute și 35 secunde. În timpul acestei misiuni, astronauții au luat numeroase imagini ale Lunii și au adunat numeroase informații despre suprafața și caracteristicile sale. De asemenea, astronauții au lăsat pe lună o plasă specială, care a conținut mesaje de la diverși oameni din întreaga lume.

După ce astronauții au aterizat pe Lună, ei au adus cu ei o bucată de piatră specială. Această bucată de piatră a fost prezentată imediat după ce misiunea s-a încheiat și a devenit simbolul cuceririi Lunii de către masoni. Această bucată de piatră a fost numită „Lunar Rock” și este conservată la Muzeul Național de Istorie Naturală din Washington D.C..

Concluzie:

Masonii au cucerit Luna în anul 1969, când a fost lansată misiunea Apollo 11. Această misiune a marcat o realizare istorică pentru masoni și pentru întreaga lume. De atunci, masonii sunt cunoscuți pentru această cucerire a Lunii și pentru simbolul pe care l-au lăsat pe aceasta: Lunar Rock. Astăzi, masonii sunt încă implicați în numeroase activități și proiecte de explorare a spațiului, ceea ce face ca această cucerire să rămână vie și în prezent.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cine a fost Cuvioasa Teodora? Un exemplu de devotament și credință!

Bratislava, un oras cu aroma de muzica

Damascul, capitala Siriei cu o istorie stralucitoare de peste 4000 de ani

Cine a fost Andronic Comnenul: O privire asupra vieții și a domniei sale

Agricultura in trecut. A doua nastere

Pacatele Proconsulului Crassus – Ce Este Necesar să știm despre timpul său de domnie?

Civilizatia maslinului

Padurea Neagra – Tara ceasurilor cu cuc

Sfântul Proroc Ioan Botezatorul – panteon crestin

Bruges – orasul unei povesti

Crăciunul – celebrarea nașterii lui Hristos

Biserica cu Sfinti – Locasul Sfânt din București