Iată lista orașelor în care lumea și-ar dori cel mai mult să se mute.

Iată lista orașelor în care lumea și-ar dori cel mai mult să se mute.

O listă a orașelor în care oamenii din întreaga lume ar dori cel mai mult să se mute a fost întocmită cu ajutorul datelor de căutare pe internet. Primul loc este deosebit de surprinzător.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

În 2020, 281 de milioane de locuitori ai planetei trăiau în străinătate, într-o altă țară decât cea în care s-au născut. Unii au fost împinși de muncă, dar alții au plecat de bunăvoie, împlinindu-și visul.

Mulți visează să locuiască în străinătate, iar unii dintre acești oameni merg chiar până la a face cercetări de bază cu privire la condițiile unei posibile mutări. Aceste căutări pe Google au fost recent agregate de compania de servicii financiare Remitly, care a întocmit o listă a orașelor în care oamenii și-ar dori cel mai mult să se mute.

Lista este agregată în funcție de țară, astfel încât, în loc să se analizeze numărul exact de persoane care au căutat la nivel global să se mute, și anume dacă cele mai multe persoane dintr-o țară au căutat un anumit oraș, acesta conta ca un vot.

dubai
Dubai

Dubai a fost de departe cea mai populară destinație pentru persoanele care doresc să se mute în străinătate, orașul din Orientul Mijlociu fiind pe primul loc în 60 de țări. Miami, care s-a clasat pe locul al doilea, a fost favorit în doar 12 țări, în timp ce Parisul, care a urcat pe podium, s-a clasat pe primul loc în zece țări.

paris
Paris

New York, Madrid și Singapore se află la egalitate pe locul al patrulea cu 8-8 țări, iar Londra și Bruxelles sunt pe locul al șaptelea – cele două capitale europene cel mai probabil alese de 6-6 țări.

new york
New York

Toronto, cu 3 voturi, dar top 10 nu înseamnă 10 țări, deoarece există o situație de egalitate între orașele cu 2-2 voturi – Washington DC (SUA), Buenos Aires (Argentina), Christchurch (Noua Zeelandă), Quebec City (Canada), Bogota (Columbia), Portland (SUA), Viena (Austria), Phoenix (SUA), Chicago (SUA).

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Podul Brooklyn din New York

Oceanul Indian – Explorând bogăţia acestuia

Munchen – unde tradiția Bavariei se îmbină cu modernitatea