După 10 ani, Michael Schumacher iese din casă pentru o ocazie specială.

 După 10 ani, Michael Schumacher iese din casă pentru o ocazie specială.

Michael Schumacher este unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1 din istorie, dar și unul dintre cei mai discreți. De la accidentul de schi din decembrie 2013, care i-a provocat leziuni cerebrale grave, nu s-a mai aflat nimic despre starea lui de sănătate. Se spune că este ținut la pat în vila lui din Elveția, unde primește îngrijiri medicale constante. Doar familia și câțiva prieteni apropiați au voie să îl vadă, iar presa nu a reușit să obțină nicio imagine sau declarație despre situația lui.

Dar se pare că Schumacher va face o excepție de la această izolare. Potrivit ziarului italian Corriere della Sera, el se pregătește să participe la nunta fiicei lui, care va avea loc în Spania. Gina-Maria Schumacher și logodnicul ei, Iain Bethke, vor spune “da” în această vară, într-o ceremonie fastuoasă. Locația aleasă este un conac impresionant din Mallorca, pe care familia Schumacher l-a cumpărat în 2017 de la șeful Real Madrid, Florentino Perez, cu 27 de milioane de lire sterline. Proprietatea are 15.000 de metri pătrați și este dotată cu tot ce este necesar pentru confortul și recuperarea lui Schumacher. Există două piscine, un heliport, o sală de sport și o grădină superbă cu palmieri, unde se va desfășura nunta.

Familia Schumacher nu a confirmat oficial prezența lui Michael la eveniment, dar surse din presă susțin că se vor lua măsuri speciale pentru a-l transporta pe campionul de șapte ori al lumii. El ar fi într-un pat mobil, care ar putea fi mutat cu ajutorul unui elicopter. De asemenea, se va asigura o securitate strictă, pentru a evita orice fotografii sau informații neautorizate despre starea lui Schumacher.

Familia a dat în judecată mai multe publicații care au încălcat intimitatea lui Schumacher sau au răspândit știri false despre el. Cel mai recent caz a fost cel al unui tabloid care a titrat că Schumacher “a murit”. Din fericire, acest lucru nu este adevărat, iar noi îi dorim lui Schumacher să se recupereze cât mai curând și să se bucure de familia lui.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Lisa del Giocondo sau surasul Lisei lui da Vinci

Nikola Tesla – Enigmaticul stăpân al fulgerelor

Cine a fost Rodrigo Díaz de Vivar

Faimoasa carieră a lui Roman Polanski

Clipele astrale ale lui Napoleon – Cine a fost Napoleon Bonaparte?

Henric al V-lea: Un Rege, Un Lider, Un Erou!

Moise Faraonul: Cum a Influențat istoria Egiptului

Iosip Broz Tito: Un Om Care Și-a Schimbat Istoria

Opiniile lui Nick Pope despre extrateresti

Nicu Grigorescu – De-ati sti ce frumoasa-i tara mea!

Regele Henric al II-lea: Un Rege, O Istorie, O Legătură Durabilă

Cine a fost Salvador Dalí