La Scala Milan

Scala din Milano – O Pictură Vintage a Legendei Italieni

Scala din Milano este una dintre cele mai cunoscute și mai importante scene de operă din lume. Fondat în 1778, acest teatru în aer liber a găzduit numeroase producții ale marilor compozitori din toate timpurile. De la premiile sale muzicale și prestigioase spectacole de teatru până la cultura artistică și promovarea literaturii și a artelor, Scala a servit ca platformă pentru numeroși artiști și actori.

Istoria lui Scala

Scala din Milano a fost fondată în 1778 de Gleso Teatro alla Scala, o companie de producție și divertisment. Teatrul a primit numele „La Scala” în onoarea unei biserici mari din Milano, Santa Maria della Scala. Înainte de La Scala, teatrul a avut până atunci nume precum La Reggia, La Ferenza și La Novissima. Companiile de divertisment care au producții aici au trecut prin schimbări pe parcursul istoriei: de la italienii de divertisment din secolele 19 și 20, la Compagnia Milano Italiana și Intralto Corp. La Scala a fost primul teatru rupt de tradiția lui și a căpătat reputație europeană prin curajul de a reprezenta operele și baletele produse de primul său director artistic, maestrul Giuseppe Verdi. Julia de Vere de Bolzano, primul său producător, a fost cunoscută pentru premiera melodiei „Va, pensiero” din Nabucco.

O altă parte importantă a istoriei teatrului La Scala este angajarea ultimului director, Ricardo Muti, în 2005. Pe lângă faptul că muzica a rămas în prim-plan sub direcția sa, el împărtășește și cultura și tradițiile teatrului cu publicul. Muzica sa contemporană și interculturală a contribuit la diversitatea muzicală oferită de La Scala și la marcarea unui nou început.

Veștile de la La Scala

Cu o istorie atât de bogată, La Scala continuă să își extindă orizonturile. Producerea unei game variate de opere și balerte, cultura liberă de a aborda înregistrări video și streaming online și promovarea tinerilor artiști se află în centrul tuturor evenimentelor sale.

De asemenea, La Scala anunță anual competiția internațională pentru tinerii artiști și muzicieni. Premiile sunt oferite în mai multe domenii, cum ar fi pian, vioară, oboe, direcție de orchestră și compoziție. Companiile și artiștii invitați sunt solicitați să se alăture festivalurilor și evenimentelor dedicate pentru promovarea tinerilor artiști și ofertelor anuale de spectacole.

Scala din Milano se bucură în prezent de o popularitate internatională, datorită portofoliului său solid de producții, nume de marcă și muzică de calitate. La Scala oferă un cale sensibilă și bine documentată către trecutul milanez în lumea artistică. La Scala rămâne un loc de referință atunci când vine vorba de spectacole de operă și balet de clasă mondială. Acesta este un teatru inovator și ambițios, care reușește să se adapteze modernității și să ofere publicului experiențe culturale inedite și durabile.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Hamburg, un oraș Hanseatic

Antecesorii noștri se hraneau cu creaturi de mărime monstruoasă și cercetătorii au fost complet uimiți de acest lucru

Blocada Berlinului: O Privire asupra Crizei Sovietice

Mafia Siciliana: Introducere

Arma secreta a lui Ceausescu

Cuvioasa Teodora de la Sihla – O Sfântă importantă pentru credincioșii Ortodocși

Valea aurului alb – Clorură de sodiu

Alchimistii din secolele XII-XIII – De la stiinta la ocultism

Prima biserica din lume: cea mai veche biserică catolică

Amprente ale spiritualitatii noastre – Biserica Mântuleasa.

Istoria Palatului Versailles

Doctori cu juramant stramb – o traditie veche.