Oferta Amazon TENDA MX12 AX3000 Wi Fi 6 Dual band cu sistem mesh la 40 reducere

Oferta Amazon: TENDA MX12 AX3000, Wi-Fi 6, Dual-band cu sistem mesh la 40% reducere.

Sistemul mesh îți oferă Wi-Fi stabil și integrare cu casa ta inteligentă, pentru a-ți face viața mai ușoară în casa digitală.

Sistemul mesh îți îmbunătățește conexiunea la internet prin Wi-Fi 6, cea mai nouă tehnologie. Acest sistem Wi-Fi ajunge la viteze de până la 2.976 Mbps, mult mai mari decât cele vechi. La baza sistemului stă un procesor Broadcom quad-core de 1,7 GHz, care îți asigură o conexiune rapidă și fără probleme. Sistemul MX12 de la Tenda are toate aceste calități și îl găsești pe Amazon într-un pachet de 3 unități.

Sistem Wireless Mesh Gigabit TENDA MX12 AX3000, Wi-Fi 6, Dual-band pret

Sistem Wireless Mesh Gigabit TENDA MX12 AX3000, Wi-Fi 6, Dual-band

Pentru comenzi de peste 49 euro, transportul este gratuit in Romania

Wi-Fi inteligent și economic

Spre deosebire de soluțiile clasice, cum ar fi repetatoarele sau routerele multiple, sistemul MX12 îți oferă o variantă simplă și eficientă. Poți să îți îmbunătățești rețeaua casnică cu un singur dispozitiv, care poate acoperi o suprafață de până la 650 de metri pătrați, în funcție de câte unități folosești. Asta îl face perfect pentru apartamentele sau casele mari, unde vrei să ai Wi-Fi bun peste tot.

Un plus al MX12 este că merge cu Alexa, care îți face mai ușoară folosirea și interacțiunea. Poți să folosești comenzi vocale pentru a controla diverse funcții ale rețelei, integrându-l perfect în casa ta inteligentă.

În privința securității, MX12 folosește criptarea WPA3 pentru a-ți proteja rețeaua și dispozitivele conectate la ea. În plus, după cum spune producătorul, îți permite să faci o rețea de oaspeți, ca să le dai acces vizitatorilor fără să îți pui în pericol rețeaua principală.

Wi-Fi sigur și accesibil pentru oaspeți

O altă caracteristică a sistemului mesh de la Tenda este că suportă roaming fără întreruperi. Asta înseamnă că nu îți pierzi conexiunea când te plimbi prin casă. Sistemul îți permite să faci rețele diferite pentru benzile de 2,4 GHz și 5 GHz, ca să îți optimizezi viteza de internet pentru diferite dispozitive. Cu ajutorul unor tehnologii ca MU-MIMO și OFDMA, MX12 poate conecta mai multe dispozitive în același timp, fără întârzieri.

Sistemul mesh se poate configura prin web sau prin aplicația Tenda. Asta îți dă flexibilitate să îți administrezi rețeaua Wi-Fi cum vrei tu, inclusiv să pui limite de timp pentru copii. Aplicația îți dă și o opțiune de control de la distanță, care e foarte utilă să intri pe rețeaua de acasă de oriunde.

Pret si disponibilitate Sistem Wireless Mesh Gigabit TENDA MX12 AX3000, Wi-Fi 6, Dual-band

Sistemul MX12 Mesh de la Tenda îți oferă o soluție puternică pentru locuință și o extensie practică pentru casa inteligentă. Pachetul de 3 îl găsești acum pe Amazon la prețul de doar 168,28 euro, adică 836 lei. Asta înseamnă o economie de peste 110 euro față de prețul normal.

La noi în țară, sistemul mesh cu 2 unități costă în jur de 860 lei. Deci pe Amazon practic primești a treia unitate gratis.

Notă pentru cititorii noștri: facem comparații de produse și oferte pentru dvs. Pentru a face acest lucru posibil, primim un comision de la parteneri. Acest lucru nu vă afectează cu nimic.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Adevăratul BLACK FRIDAY începe mâine pe Amazon. Vezi ce surpriză mare are Amazon pentru Români!

Oferta Amazon: Boxa portabila Anker Soundcore 2 la 150 lei

PlayStation 5 Slim este deja disponibilă în România, la eMAG!

Zeblaze Stratos 3: Un smartwatch cu GPS la un preț de nimic!

Samsung Galaxy S24 Ultra. Preț și disponibilitate în România.

Cum să te bucuri de serviciile Digi la jumătate de preț: ofertele nebune de Black Friday

 Tastatura Logitech G915 TKL la oferta cu pret redus pe Amazon.

Oferta Amazon: Reolink 2K Argus 3 Pro camera de supraveghere cu panou solar cu 34% reducere.

Oferta Amazon:Laptop Dell Inspiron 14 5435 la un preț de doar 2740 lei

eMAG ne-a dat o gustare din Black Friday 2023: Televizor Samsung, Ghete UGG,Laptop Lenovo la prețuri bune!

PROFITĂ DE OFERTE BLACK FRIDAY DE LA FINESTORE

BLACK FRIDAY LA ALTEX: TELEFOANE MOBILE LA PREȚURI REDUSE. CÂT TE COSTĂ SĂ AI UN IPHONE NOU