Brad Pitt și-a găsit jumătatea după divorțul dureros - cine este femeia care l-a cucerit

Brad Pitt și-a găsit jumătatea după divorțul dureros – cine este femeia care l-a cucerit

După ce a trecut prin multe suferințe și dezamăgiri, Brad Pitt pare că și-a găsit în sfârșit sufletul pereche. Nu este vorba de o vedetă de la Hollywood, ci de o creatoare de bijuterii care i-a furat inima. Și nu este oricine, ci fosta soție a unui actor celebru din Vampire Diaries.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Brad Pitt, în vârstă de 59 de ani, se iubește de un an cu Inés de Ramon, o brunetă frumoasă . Relația lor este una foarte serioasă și discretă, așa cum îi place lui Brad. Un apropiat al actorului a dezvăluit pentru revista People că Brad o prezintă pe Inés ca pe o prietenă și că este foarte fericit alături de ea.

Este prima relație adevărată a lui Brad de când a divorțat și este minunat să o văd pe Inés făcându-l fericit.

  • a spus el, care a adăugat că Inés i-a adus și un echilibru în viața lui Brad, care a avut parte de multe scandaluri și probleme în ultimii ani.

Brad Pitt a fost implicat în relații trecătoare cu vedete ca Emily Ratajkowski și Nicole Poturalski, dar niciuna nu a rezistat prea mult. În schimb, Inés de Ramon pare să fie femeia potrivită pentru el.

Inés de Ramon nu este nici ea străină de lumea showbizului: ea a fost căsătorită timp de trei ani cu Paul Wesley, unul dintre protagoniștii serialului Vampire Diaries. Cei doi au divorțat în secret în mai 2022, fără să facă mare tam-tam. Se pare că Inés și Brad au un gust comun pentru discreție și intimitate.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Wilhelm Cuceritorul și contribuțiile sale la istoria universală

Francisco Goya: Un Artist foarte talentat ai Secolului al XVIII-lea

Elon Musk, pe marele ecran. Cine e „nebunul” care se bagă să-l filmeze?