A fost cea mai frumoasă actriță de la Hollywood, acum nici nu o mai recunoști - Așa arată Meg Ryan în zilele noastre.

A fost cea mai frumoasă actriță de la Hollywood, acum nici nu o mai recunoști – Așa arată Meg Ryan în zilele noastre.

Meg Ryan a devenit aproape de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice.

Meg Ryan era deja cunoscută în anii ’80 pentru Top Gun și Harry și Sally, dar în anii ’90 a devenit un superstar, jucând în filme precum Love’s Wavelength, City of Angels, The Truth for the Brave și The Love Net – dar a avut un mare succes și la începutul anilor 2000, cu filmul romantic Kate și Leopold, în care a jucat alături de Hugh Jackman.

A fost o vreme când Meg Ryan era regina filmelor romantice, adorată de milioane de oameni și considerată de mulți drept cea mai frumoasă actriță de la Hollywood. A avut succes după succes, iar regizorii o solicitau cu insistență, însă la sfârșitul anilor 2000 solicitările s-au epuizat și nu mai exista atât de mult interes pentru ea. A încercat să revină de mai multe ori, dar nu a funcționat, iar apoi a decis să facă ceva care i-a ucis cariera aproape peste noapte.

Meg Ryan s-a supus unei operații estetice pentru a arăta mai tânără, dar a ieșit foarte prost, lăsându-și fața aproape complet transformată, pierzându-și farmecul natural și îndepărtându-și chiar și cei mai mari fani – ea aproape că a dispărut, neapărând în niciun film din 2015, iar acest lucru s-ar putea să se datoreze aspectului ei schimbat.

Meg Ryan Rare Photos Recent Pictures Amid Acting Hiatus

Recent, au apărut imagini proaspete cu Meg Ryan, care arată și mai mult ca o umbră a ceea ce a fost, de parcă ar fi o persoană complet diferită în imagini. Fanilor ei le pare foarte rău să o vadă trecând pe sub cuțit, dar nu vă faceți griji, ea plănuiește o altă revenire importantă, de data aceasta alături de David Duchovny, starul din Dosarele X, cu care lucrează la o comedie romantică – iar Meg Ryan însăși este regizoarea.

Iată cum arată Meg Ryan în aceste zile:

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Claude Monet: Unul dintre cei mai buni pictori ai Impresionismului

Clipele astrale ale lui Napoleon – Cine a fost Napoleon Bonaparte?

Regele Charles al III-lea. Tot ce trebuia sa stii despre el.

Panteon Crestin. Viata lui Sfânta Fecioara Maria.

Regele Arthur: Povestea Legendarului monarh

Elon Musk, pe cale să ajungă la dezintoxicare

Tiziano Vecellio – artistul Renascentistului

Cine a fost Constantin Brâncuși?

Vladimir Ilich Lenin (1870-1924).Rolul cheie in istoria moderna

Leonardo da Vinci – Unul din cei mai mari genii care a existat vreodată

Thomas Alva Edison – Inventatorul Care a Schimbat Lumea

Ion Hobana, un expert in fenomenele aerospatiale neidentificate