Amazon.de vs. România Routerul D-Link DWR-960 LTE

Amazon.de vs. România: Routerul D-Link DWR-960 LTE.

Salutare, dragi cititori! În continuarea seriei noastre de articole intitulate “Amazon.de vs. România”, vă aducem astăzi un nou articol interesant, în care comparăm prețurile la diferite produse. Astăzi, ne vom concentra pe un produs specific pe care l-am găsit pe Amazon.de și care este remarcabil de mai ieftin decât în magazinele din România.

Routerul D-Link DWR-960 LTE este un dispozitiv care vă permite să vă conectați la internet prin rețeaua 4G LTE sau prin cablu. Acesta are un slot pentru cartela SIM și suportă viteze de descărcare de până la 300 Mbps și de încărcare de până la 100 Mbps.

Notă pentru cititorii noștri: creăm comparații de produse și oferte pentru dvs. Pentru a face acest lucru posibil, primim un comision de la parteneri. Acest lucru nu vă afectează cu nimic.

De asemenea, are două porturi Gigabit Ethernet, una pentru WAN/LAN și una pentru LAN, și oferă o conexiune Wi-Fi AC1200, cu viteze de până la 867 Mbps pe banda de 5 GHz și de până la 300 Mbps pe banda de 2,4 GHz.

Routerul are două antene externe pentru LTE și două antene interne pentru Wi-Fi, care asigură o acoperire optimă și o stabilitate a semnalului. Routerul are și un firewall integrat și suportă criptarea WPA/WPA2 pentru securitatea rețelei wireless.

Routerul D Link DWR 960 LTE

Prețul acestui produs pe Amazon.de este de 47 euro – 233 lei, în timp ce un magazin online cunoscut din România oferă același produs la un preț semnificativ mai mare, de 549 lei.

Este evident că Amazon.de oferă o oportunitate fantastică de a economisi bani la acest produs, comparativ cu achiziționarea lui dintr-un magazin local din România.

În concluzie, vă invit să explorați cel mai recente oferte de pe Amazon.de.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Căști Anker Soundcore P3i la 40 euro pe Amazon.

Doar astăzi! Oferte incredibile la eMAG! Cumpără acum și economisește până la 15% extra!

Oferta de pret nerefuzat Amazon: iRobot Roomba Combo i8+ (i8576)

Oferta Amazon: TENDA MX12 AX3000, Wi-Fi 6, Dual-band cu sistem mesh la 40% reducere.

BLACK FRIDAY LA XIAOMI – CE NE-AU PREGĂTIT BĂIEȚII DEȘTEPȚI

eMAG îți aduce Crazy Days – sute de mii de produse la prețuri de senzație.

PlayStation 5 Slim este deja disponibilă în România, la eMAG!

E zi de petrecere la eMAG care a implinit 22 ani. Prinde vouchere de zile mari și oferte de senzație între 5 și 7 decembrie!

Black Friday 2023 pe Amazon: Cum să profiți de ofertele din Germania cu transport gratuit în România

PROFITĂ DE OFERTE BLACK FRIDAY DE LA FINESTORE

Zeblaze Stratos 3: Un smartwatch cu GPS la un preț de nimic!

Oferta AMAZON: Anker Soundcore Motion Boom la doar 68,99 euro (343 lei).