Donald Tusk și-a dat singur de gol parola de la telefon

Donald Tusk și-a dat singur de gol parola de la telefon

Ai auzit ce prostie a făcut Donald Tusk, ăla care vrea să fie premierul Poloniei? A reușit să își arate tuturor codul de deblocare al telefonului, în fața camerelor de filmat. Și nu orice cod, ci unul din ăla pe care îl ghicești din prima.

Nu știu dacă știi, dar e foarte important să ai o parolă puternică la telefon, ca să nu îți fure nimeni datele sau să îți facă vreo glumă proastă. Ei bine, se pare că Tusk nu știe asta, sau nu îi pasă.

Altfel nu îmi explic cum de a ales un cod atât de simplu și de evident. Ce cod crezi că are? 123456? Nu, mai rău. 000000? Nici măcar. Are 555555. Da, da, ați citit bine. Șase de cinci, ca în filmele americane.

Cum a aflat lumea asta? Păi, există un videoclip pe Twitter, în care se vede cum Tusk își deblochează telefonul în timpul unei ședințe parlamentare, luni. Erau camere de luat vederi peste tot, și el nu s-a gândit să își ascundă ecranul. Așa că toată lumea a văzut ce cod are. Și acum râde toată lumea de el, și pe bună dreptate.

Eu zic să își schimbe urgent codul, dacă nu vrea să aibă surprize neplăcute. Sau poate că deja a făcut-o, după ce a văzut ce reacții a stârnit. Dacă nu, ar trebui să își ia adio de la salariul de prim-ministru.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Michelangelo Buonarroti – Unul dintre cei mai mari artiști ai tuturor timpurilor

Cine a fost Stalin? Curiozitati despre Stalin

Elon Musk are o problemă serioasă cu GTA 6.

Descoperiți Adevărul: Cine a fost Adevăratul Adolf Hitler?

Căpitanul Picard revine într-un nou film Star Trek

Heraclit din Efes: Filozof care a influențat gândirea occidentală

Biografia lui Pierre-Auguste Renoir

Cine a fost Emil Loteanu?

Francisco Goya: Un Artist foarte talentat ai Secolului al XVIII-lea

Nicolae de Mira – Un lider al României

Wilhelm Cuceritorul și contribuțiile sale la istoria universală

Eugen Delacroix – Unul dintre cei mai talentati pictori francezi