Donald Tusk și-a dat singur de gol parola de la telefon

Donald Tusk și-a dat singur de gol parola de la telefon

Ai auzit ce prostie a făcut Donald Tusk, ăla care vrea să fie premierul Poloniei? A reușit să își arate tuturor codul de deblocare al telefonului, în fața camerelor de filmat. Și nu orice cod, ci unul din ăla pe care îl ghicești din prima.

la-i CARDUL CU MILIOANE DE IDEI de la eMAG

Nu știu dacă știi, dar e foarte important să ai o parolă puternică la telefon, ca să nu îți fure nimeni datele sau să îți facă vreo glumă proastă. Ei bine, se pare că Tusk nu știe asta, sau nu îi pasă.

Altfel nu îmi explic cum de a ales un cod atât de simplu și de evident. Ce cod crezi că are? 123456? Nu, mai rău. 000000? Nici măcar. Are 555555. Da, da, ați citit bine. Șase de cinci, ca în filmele americane.

Cum a aflat lumea asta? Păi, există un videoclip pe Twitter, în care se vede cum Tusk își deblochează telefonul în timpul unei ședințe parlamentare, luni. Erau camere de luat vederi peste tot, și el nu s-a gândit să își ascundă ecranul. Așa că toată lumea a văzut ce cod are. Și acum râde toată lumea de el, și pe bună dreptate.

Eu zic să își schimbe urgent codul, dacă nu vrea să aibă surprize neplăcute. Sau poate că deja a făcut-o, după ce a văzut ce reacții a stârnit. Dacă nu, ar trebui să își ia adio de la salariul de prim-ministru.

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Post navigation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Elon Musk are o problemă serioasă cu GTA 6.

Greu de ucis: Fidel Castro

Tiziano Vecellio – artistul Renascentistului