dedeman black friday 2023

Black Friday la Dedeman care îți dă ocazia să-ți faci casa mai frumoasă cu mai puțini bani.

Dedeman dă drumul la reducerile de Black Friday maine dimineată și a scos la iveală câteva dintre produsele care îți pot schimba viața. Sau cel puțin aspectul casei tale.

oferet black friday dedeman 2023

De exemplu, dacă vrei să-ți luminezi sufrageria cu o lustră elegantă, acum e momentul să o iei cu doar 289 de lei, în loc de 678 lei. Asta înseamnă o economie de aproape 400 de lei, cu care poți să-ți cumperi alte produse și să sărbătorești noua ta achiziție.

Sau dacă vrei să-ți faci baia mai modernă și mai funcțională, poți să-ți iei o baterie de lavoar de ultimă generație, cu doar 299 de lei, în loc de 449 lei. Asta înseamnă o economie de 150 de lei, cu care poți să-ți cumperi un set de prosoape moi și pufoase și să te răsfeți după o zi grea.

Ofertele Black Friday sunt valabile doar până pe 19 noiembrie, și numai în limita stocului disponibil. Așa că maine dimineata intră repede pe site-ul Dedeman, în aplicație sau în cel mai apropiat magazin și profită de ocazia de a-ți împlini planurile cu mai puțini bani.

Ofertazilei

Urmărește-ne și pe Google News

R.M.

Numele meu este Raul Marian Robert și sunt un pasionat scriitor și jurnalist cu peste 10 ani de experiență în domeniul comunicării online. Am absolvit Facultatea de Litere și Jurnalism și am început să scriu pe diverse platforme online, acoperind o gamă largă de subiecte precum știri, tehnologie, sănătate, afaceri și multe altele. Călătorind în lumea virtuală în căutarea celor mai noi informații, am o abordare unică și intuitivă în analiza și prezentarea informațiilor, reușind să captez esența și importanța evenimentelor și inovațiilor actuale. Misiunea mea este de a informa, educa și inspira cititorii mei, oferindu-le informații relevante și actualizate. Sunt mereu în căutarea celor mai noi tendințe în toate domeniile pe care le acopăr și mă informez în mod constant pentru a aduce cele mai bune și mai utile informații pentru cititorii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Motorola Moto G04: Preț și disponibilitate în România.

eMAG îți aduce Crazy Days – sute de mii de produse la prețuri de senzație.

PlayStation 5 Slim este deja disponibilă în România, la eMAG!

Redmi Note 13 Pro,Plus a apărut pe Amazon si se poate comanda înainte de lansarea sa globală.

Oferta Amazon:Laptop Dell Inspiron 14 5435 la un preț de doar 2740 lei

Mai bun decât Black Friday – iată cum funcționează Singles’ Day (11.11)

Black Friday pe Geekbuying: oferte de nerefuzat la produse din Europa!

Oferta de pret nerefuzat Amazon: iRobot Roomba Combo i8+ (i8576)

PlayStation Store se pregătește pentru Black Friday. Reduceri de până la 70%

BLACK FRIDAY LA ALTEX: TELEFOANE MOBILE LA PREȚURI REDUSE. CÂT TE COSTĂ SĂ AI UN IPHONE NOU

Noi Produse Dezvăluite de Black Friday 2023 la eMAG: iPhone 13 și alte produse de top la prețuri bune!

BLACK FRIDAY LA XIAOMI – CE NE-AU PREGĂTIT BĂIEȚII DEȘTEPȚI